Ten vyber knizek je uzasny, vsechny mame doma a daleko vic:) Kluci jako mali milovali treba Kaju Marika:) Ze se nedaji sehnat ceske knizky? My mame tak uzasnou knihovnu ze byste neverili. Verneovky v cestine, dobrodruzne knihy, Kazana, Londona,Vinnetoua, Tri musketyry...proste si kdokoli muze vybrat. Klukum dneska posila teta ABCcka....A pritom jsme odriznuti od lidi na kanadskem severu. Postovne je pravda dneska drahe, ale prece tam mate rodice (ja uz ne) a dost pratel v Cesku, aby vam poslali par knizek pro deti....ja prosim o knizky a pohadkove kazety kazdeho, kdo sem jede a nikdo neodmitne a k vam tam musi jezdit vic lidi nez k nam:) Letos v lete jsem sbalila svoji knihovnu pri navsteve doma, neco jsem vzala do kufru a zbytek rozdelila po kamaradech co sem planovali jet....Nebudu rikat jak mi nadavali kdyz tahli pres celou Pariz (prestupni stanice) na zadech kazdy pet kilo knizek (ony se pronesou) ale privezli mi je:)))) Vsechno se da, kdyz jeste zila manzelova maminka tak ta nerada posilala knizky ze tady uz budou ztracene navzdycky, ale ja je necham pro deti mych deti....snad se ozeni s ceskama, a meli by protoze jinak se v zivote poradne nenaji:)) To si delam legraci jenom castecne, kdo jim bude pect rohliky a cesky chleba?
Předchozí