Ahojky sluníčka. Jak už jsem psala-beru Proveru, zázraky se už tři a půl roku nedějí a já začínám ztrácet naději. Švagrová má rodit za 14 dní a mě se chce brečet pokaždé když vidím její kulaťoulinké bříško. Měření teploty jsem zavrhla-alespoň prozatím. Před pěti lety jsem si jí taky měřila, když jsem přestala a to i s práška do dvou měsíců jsem otěhotněla-děkuji bohu alespoň za jednoho krásného syna. Ale nemyslete si že mě to trápí nějak míň než vás co mimčo nemáte ani jedno. Jako vás se ptají kdy budete mít prvního potomka mě se ptají kdy bude mít Miloušek bratříčka-myslí si že když mám jedno půjde to druhý snadno NEBO CO!!!!! Už nějak nemůžu, místo hormonů bych měla brát prášky na nervy. Zlatíčka držte se, já se držím-ale naděje, která pochopitelně umírá poslední(pokaždý když mám MS)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.