Majdo,
Samantha se da zkratit a Sam, Samy a Jeniffer a Jeny. Asi zalezi hodne na zvyku. Ja jsem se divalo po jmenu pro dalsi miminko a musim rict, za bych svou dceru urcite nepojmenovala jmenem Esmeralda, ale Aleska, Jakubka a podobne zastarale ceske jmena by taky neuspely. Moje dcera se jmenuje Stephanie Lauren, a jmenuje se tak proto, ze manzel je anglican a v Anglii zijeme, s ceskym jmenem by tu moc nepochodila. Moje jemeno se vecne komoli jako Jana -j vyslovuji jako ve jmene Jennifer a kdyz je opravim, tak se me zase ptaji jak se to pise, protoze oni by to normalne napsali jako Yanna. Takze pro chlapecka mame vymyslene Aaron James (James je v cestine Jakub-coz je podle me hezke) a na holcicce se opet dohadujeme - Holly, Fatima, Yasminah, Grace, Paulina, Vivianne,Victoria, Nella. Taky se mi libi Jorga, ale to by anglani zase nezvladli, nebo Jordanka, ale to by zase vyslovovali jako Jordan, tady momentalne hodne popularni modelka a po nekom tak blbem jmeno davat nebudu. Stephanii jsme si zkratili na Steph, Stefinku a to je taky pekne.
Předchozí