| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahojky,
to jsou mi teda novinky :)
Pár dní to flákám a co se nedozvím:) Ferdulka se stěhuje?! Teeda, jak dlouho jste to plánovali? Já jsem teda taky už asi konzervativní. Sice jsme měli období, kdy jsme se během pár let stěhovali 7x - počítáno i stěhování kanceláře v práci - ale teď, kdy už jsme zabydlení, tak by se mi nějak do toho stěhování nechtělo :)
Bude s tím parádním novým bydlením asi spojeno spoustu nepříjemností co? Nové doklady, Maruška si bude zvykat na nový kolektiv v MŠ - neboj, určitě jí vezmou! :o) Je ale pravda co psala Pavlí, že díky stěhování se zbavíš věcí, který Ti teď leží někde zapomenuté,nevyužité a nepotřebné.
Ferdulko, s dovolení jsemsi požádala o přátele v albíku :) I to co jsem shlídla je super, dětičky jak z cukru :)Naše fotečky jsou TADY

Jinak máme za sebou 18m kontrolu, měla jsem z ní děsnej strach, nakopíruju sem, co jsem psala jinde:
--- No a naše 18m kontrola? Novou RHB nemáme, ale těžko říct, jestli by to bylo stejný i kdybych začala fňukat, že Tery nechodí. Prostě jsem srab, doktor se neptal (asi ho nenapadlo, že by takhle starý dítě taky nemuselo chodit, chi). Terka ho uzemnila slovníčkem, dokonce si to zapsal s vykřičníčkem :) Nejdřív vyjmenovala sama od sebe veškeré hračky, co tam byly na poličce, pak se jí zeptal, kde je ségra, tak prý "nění" a on, kde je a ona "Baua cici" (Bára cvičí). Martin šel dát skleničku s močí do takový laborky, která sousedí s tou ordinací a Terka prý "tatíííí", tak já "tatínek přijde, neboj, ty se snad bojíš, že nás tu nechá?" a ona na to"jo" atd. Prostě tam bavila okolí :) Takže matka se náležitě dmula pýchou, že jsme aspoň v něčem dobrý. :) Nicméně, Terka je děsný drobek, váží necelých 10 kg, to mě trochu zamrzelo, ale dr. v pohodě, že je prý jinak zdravá, dobře živená (myšleno skladbou stravy), tak se není čeho bát, naopak prý tohle v budoucnu jen ocení,když nebude muset držet žádné dietky :) Má hold Martinovo geny. Jo a má 80 cm.
Ještě bych zapoměla, nebyla bych to já, aby to nekončilo něčím trochu horším - mluvila jsem se sestrou z RHB, jasně, že si nás pamatovala a první otázka byla na chůzi :( Já jí neřekla, že už máme prevenci u dr. za sebou, tak mi řekla, ať se s panem doktorem domluvím a příští týden přijdu, že teď má dovču. No, to ať čeká!!! Potřebuje bodíky, ale od nás doufám nebudou :) ---

Tak se mějte fajn, už pomastím do pelíšku :)

P.S.: Vypadá to, že snad už jaro opravdu ťuká na dveře,přiští týden v předpovědi vyhrožují až 17st. Jééé,já se těším :)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.