Ahojky Roni, doktorka se tomu moc nediví, že nám druhé nejde. Ovulaci mám čtyřikrát do roka a můj manžel taky není moc plodný. U prvního byl na spermiogramu-většina měla nehybné ocásky-na to mu pomohlo Ečko. Teď jsem ho zatím nikam nehnala. Nevím proč ale reaguje na to podrážděně. Jestli mužské ego? Každopádně na něj v prosinci půjde-budu brát jiné hormony tak aby to bylo spravedlivé. No a když do léta nic, tak umělé oplodnění. Tak takhle mi to naplánovala paní doktorka. Ani se jí nedivím, protože to první bylo zázrak. Je pravda že psychika dělá hodně, ale jsem teď víc vyrovnaná než když jsme čekali na to první. Neberu to tak tragicky-i když ta deprese taky občas přijde. Taky mám teď více starostí s prací a hlavně s penězi. No hlavně se tomu nesmíme poddávat.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.