Milá Zdenko, neznačkové plíny používám již třetí rok a velmi si je chválím. Opravdu se divím, že jste ochotná vydávat zbytečně peníze navíc za značku a takové marketingové fígle jako krém na plínce (cha cha cha). A suché zipy ŠUP -ŠUP. Pro miminka je stejně neužijete, protože každá máma pozná jestli je plína mokrá i bez sundávání.
Já konkrétně jezdím do německé Žitavy (jsme z pohraničí) do Kauflandu pro plenky značky MOLA, které stojí 20DM za balík po 72kusech. Těchto maxi balíků beru vždy alespoň 5, takže se mi cesta vyplatí a mám na více než dva měsíce vystaráno. Na hranicích také vrací daň z přidané hodnoty. Opravdu by mě ani nenapadlo vyhazovat peníze za značkové plíny.
Ani jedno moje dítě nemělo nikdy, ani náznakem opruzený zadeček !! Spotřebujeme asi 5-6 plínek za den a noc.
Ale pozor - jedna výjimka - když se Eliška učila chodit na nočník používali jsme plíny se suchým zipem (občas i Pampersky), aby se daly po použití nočníku zase případně nasadit.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.