Ahoj, také se musím přiřadit k těm, které mají s tímto tělískem neustálé problémy.Zavedení nebylo příjemné ale dalo se to vydržet. Asi 3 měsíce jsem neměla žádnou menstruaci ani jsem nešpinila. Byla to paráda. No a teď? Už ani nevím, kdy jsem měla od špinění pokoj. Stačí trochu nervů či malý stres a je to opět zpátky. Jediné východisko podle pana doktora jsou další hormony. Takže děvčata budu se cpát hormonama, sedět doma v klidu hlavně bez nervů a čekat 5 let, než mi tohle zatracený tělísko vyndají!!!!!!!!!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.