Mas pravdu, zalezi na tom, na jake lidi natrefis. Ale ta nemocnice, ve ktere jsem rodila, ma nove zrekonstruovane porodnicke oddeleni, perfektne vybavena, dobrou povest a presto kdyz jsem byla v sestem mesici, tak jsem sem tam hlidala dite jedne americance, co tam rodila a ta mela zazitek taky desny ona je starsi, je ji ctyricet, a ani nevedela, ze otehotnela, zjistila to v sestem mesici. No a tak nemohli rict, kdy ma Due date, takze kdyz to podle ultrazvuku vypadalo ze uz jo, tak ji v nemocnici dali neco na delozni cipek, nepamatuji se co, ze bud to vyvola porod, nebo pujde domu a vyvolaji ho v pondeli. Jenomze ona dostala na tu latku alergickou reakci a s ni strasne silne kontrakce, ktere ovsem z nejakeho duvodu nebyly videt na monitoru. Mela hrozne bolesti, ale sestricky se ji smaly, ze je starsi prvorodicka, ze prehani a donutily ji podepsat odchod z nemocnice. Po podepsani mela bolesti tak hrozne, ze sla na zachod a tam na dve zatlaceni porodila maleho. Mel takovou heart rate, ze malem zemrel na infarkt, coz se pry po tehle latce v pripade alergie stava. No kdyz to videly sestricky, tak se pry desne divily.... Mne taky den predtim, nez mi praskla voda, zacaly kontrakce, nebyly moc silne, ale po peti minutach a v nemocnici mi sestricky rikaly, ze nevim, co je bolest a poslaly me domu, jen jsem prijela a lehla si, tak mi praskla voda a jelo se zpatky. Jo a laktacni poradkyne tam byla po porodu taky kazdou chvili, jenze jak se maly narodil polomrtvi, tak proste ne a ne sat, porad ho pichali do paticky a merili mu krevni cukr a pak mu museli dat formulu, no neprisal se nikdy, ted je mu 7 mesicu a porad odsavam, ale zrovna jsem zjistila, ze cekame druhe mimco, tak doufam, ze to bude tentokrat lepsi. Jen rozhodne zmenim porodnici... kamaradky co rodily v okolnich nemocnicich mely perfektni zazitky, rozhodne lepsi nez ty v Cechach.
Předchozí