| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Rodila jsem v New Yorku

Mas pravdu, zalezi na tom, na jake lidi natrefis. Ale ta nemocnice, ve ktere jsem rodila, ma nove zrekonstruovane porodnicke oddeleni, perfektne vybavena, dobrou povest a presto kdyz jsem byla v sestem mesici, tak jsem sem tam hlidala dite jedne americance, co tam rodila a ta mela zazitek taky desny ona je starsi, je ji ctyricet, a ani nevedela, ze otehotnela, zjistila to v sestem mesici. No a tak nemohli rict, kdy ma Due date, takze kdyz to podle ultrazvuku vypadalo ze uz jo, tak ji v nemocnici dali neco na delozni cipek, nepamatuji se co, ze bud to vyvola porod, nebo pujde domu a vyvolaji ho v pondeli. Jenomze ona dostala na tu latku alergickou reakci a s ni strasne silne kontrakce, ktere ovsem z nejakeho duvodu nebyly videt na monitoru. Mela hrozne bolesti, ale sestricky se ji smaly, ze je starsi prvorodicka, ze prehani a donutily ji podepsat odchod z nemocnice. Po podepsani mela bolesti tak hrozne, ze sla na zachod a tam na dve zatlaceni porodila maleho. Mel takovou heart rate, ze malem zemrel na infarkt, coz se pry po tehle latce v pripade alergie stava. No kdyz to videly sestricky, tak se pry desne divily.... Mne taky den predtim, nez mi praskla voda, zacaly kontrakce, nebyly moc silne, ale po peti minutach a v nemocnici mi sestricky rikaly, ze nevim, co je bolest a poslaly me domu, jen jsem prijela a lehla si, tak mi praskla voda a jelo se zpatky. Jo a laktacni poradkyne tam byla po porodu taky kazdou chvili, jenze jak se maly narodil polomrtvi, tak proste ne a ne sat, porad ho pichali do paticky a merili mu krevni cukr a pak mu museli dat formulu, no neprisal se nikdy, ted je mu 7 mesicu a porad odsavam, ale zrovna jsem zjistila, ze cekame druhe mimco, tak doufam, ze to bude tentokrat lepsi. Jen rozhodne zmenim porodnici... kamaradky co rodily v okolnich nemocnicich mely perfektni zazitky, rozhodne lepsi nez ty v Cechach.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.