Dobrý den chtěla jsem se zeptat byla jsem tedka těhotná čekala jsem dvojvaječná dvojčata páreček ale bohužel neměla jsem žádné problémy a pak jsem přišla ve 23.tt na kontrolu a pan doktor mi volal rychlou zachranou sluzbu ze jsem pry byla uplne otevrena a mela jsem vyklenuty vak blan.kdyz me privezli tak mi praskla voda a dal asi uz tušite jsem o miminka přišla.dělali mi testy a infekci ani zanetem to nebylo takze vlastne nevim proč se to stalo v listopadu to chceme zkusit znova a chtela bych vedet co me čeká za vyšetření a hlavně jak vůbec bude probíhat moje další těhotenství-já jen vím že mě i přítele budou posílat na genetiku na krev a nevim jestli se mam bat.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.