| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Nemocnice s poliklinikou ve Vyškově

Ve vyškovské porodnici jsem rodila před 12 dny a z průběhu porodu a hlavně z pobytu na poporodním oddělení u mně převládá spokojenost. Na porodním sále jsem sice strávila cca 15 hodin, protože se dlouho nic nedělo, ale všechny tři porodní asistentky, které se u mně vystřídaly, byly naprosto v pohodě. Když už se konečně začalo něco dít (k tomu mi pomohla teplá lázeň - moc doporučuju!), tak na mně nastoupila trochu zostra PA paní Marika Václavíková. Rozhodně jí ale její přístup nevyčítám - zřejmě to bylo ku prospěchu věci, protože jsem jako prvorodička jednak asi dost vyváděla (ty bolesti si ale nikdo dopředu nepředstaví a taky každý máme práh bolesti někde jinde) a zároveň už mi docházely síly, protože jsem tři noci pořádně nespala a byla jsem dost chudokrevná. S odstupem času určitě hodnotím přístup paní Mariky kladně, protože si uvědomuju, že jejím cílem bylo mě "vyhecovat", abych zmobilizovala poslední síly. Co jsem ale skutečně nebyla schopná vydýchat, byl přístup pana dr. Nazarčuka. Naprosto nevhodným způsobem se začal mého manžela přes mojí hlavu ptát (v době, kdy jsem měla tlačit a opradu jsem se potřebovala soustřit jen sama na sebe!!!), jaký má sebou foťák a co všechno ta jeho Nokia umí. To jsem myslela, že mně trefí šlak. Pan doktor se dále projevil opravdu velice "lidsky", když se mně zeptal, zda "mě to opravdu TAK bolí", když jsem se probudila z narkózy (musela jsem hned na vyčištění) a ještě jsem chvilku naříkala. Od chlapů, kteří ani netuší, jak může ženu bolet menses natož porod, mě opravdu takové poznámky vytáčí.
Jinak na poporodním to už bylo opravdu na jedničku s hvězdičkou. Byly jsme s holčičkou na samostatném pokoji a všechny sestřičky a lékaři se o nás báječně starali. Touto cestou bych chtěla moc poděkovat hlavně paní Jindřišce Molčanové nejen za úžasnou péči, ale i psychickou podporu a dále sestřičce Jarce (bohužel neznám příjmení) z novorozeneckého odd., která mi moc pomohla s kojením. Bohužel nemůžu vyjmenovat úplně všechny sestřičky, protože si nepamatuji celá jména (snad jen Lucka, Zuzanka, Ema, paní Hanka...), ale všem patří stejné poděkování. Také bych chtěla poděkovat panu dr. Opletalovi za empatický přístup a paní dr. Brtníkové od miminek za ochotu a milé jednání.
Co se týče pana dr. Houbala, tak jsem měla zřejmě štěstí - byla jsem u něj dvakrát v poradně a byl vždy vstřícný a dobře naladěný. Asi máme každý někdy svoje nálady...
Vyškovskou porodnici můžu všem nastávajícím maminkám opravdu doporučit a pokud se setkáte s jednáním, které vám není zrovna příjemné, nebojte se ozvat nebo požádejte partnera, aby se vás zastal.

Alča

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.