AHOJ KATKO MOC TE ZDRAVIM JA SI PORAD RIKALA CO JE S TEBOU,STEHOVALI JSME SE A NEMELA JSEM PRISTUP NA INTERNET AZ NYNI JSEM V KAHIRE A CESTUJEM CO SAUDSKE ARABIE S DETMI NA OMRA V RAMADANU INSAALLA.TAK JSEM NAKOUKLA MAM VEDLE POKOJE V HOTELU INTERNET A CO NEVIDIM KATKA.TO MAM RADOST JAK SE VAM DARI MY JSME MEZI TIM PRIBYLI O DALSIHO CLENA HAMDULELLA MAM HOLCICKU MARIAM MASAALLAALEJBEREK UZ JI JE SEST MESICU.IBRAHIM UZ JE VELIKY MASAALLAALEJBEREK A PEPIK PUJDE DO SESTE TRIDY INSAALLA.ZA MESIC BYCH MELA MIT PRISTUN NA INTERNET I U NAS TAK BUDU RADAZE SI BUDEM ZASE PSAT INSAALLA.MEJTE SE MOC MOC HEZKY ROMAN
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.