Ahojky, tak to ja nejsem ani s Teplickou porodnici ani v nejmensim spokojena. A to nejen s porodnici, ale celkove s celou nemocnici. Rodila jsem 31.1. 2007. Zacalo to tim, ze me nechali temer tri tydny prenaset presto, ze jsme vedela, ktery den presne jsme zapadla a mela to spocitane na 10.1. 07 i muj lekar to takto spocital. Nakonec jsem mela 29.1 07 nastup na vyvolani a s tim prisel i zakaz navstev z duvodu chripek. Porod mi vyvolavali tri dny az 31.1. 07 mi prisly konecne bolesti. Slo to strasne rychle, zacalo to pred 16h. , za hodinu uz jsem byla na sale, ale najednou, jako by se to zastavilo. Kluk byl v polovine cest a kdyz jsme zatlacila, tak povylezl a v momente byl zase tam kde posledne. Pak jsem jim tam po hodine a pul omdlela, ale hned jsem se probrala. Doktorka, bohuzel uz se nevzpominam na jmeno, se rozhodla pro cisarsky rez. Utikala za primarem, pribehla zpet a rikala, ze za chvilku prijde, prisel az za hodinu s tim, ze nemuze na prani delat cisare a doktorce nakazal mi dat kapacky na zesileni a prodlouzeni kontrakci. Po trech hodinach uz jsem o cisare prosila, ale ona nemohla nic delat, opet skocila pro primare ( kterym je ted Soltes ) a ten zase, ze jeste pockame, najednou bylo lehce po 21h. , pritel uz se na to nemohl divat, tak se do primare pustil, dokonce ho i vzal pod krkem, ze jestli okamzite neprovede sekci, ihned vola reditele nemocnice, takze jsem nakonec byla za 10 minut na operacnim a v 21"45h. byl Domisek na svete. Jenze se stala jeste pri tom cisari takova vec. Kolem hlavicky se udelal velky tlak a kdyz rizli, tak jsme cela praskla a stratila dost krve. Po zakroku mi malyho hned jak jsem se probudila prinesli ukazat a prilozit. Pak odeli a behem dvou hodin zase prisli, ze mam malyho na JIPU, ze mel poporodni krece. Myslela jsem , ze to se mnou prasti. v inkubatoru byl pet dni. Krece se jeste dva dny po tom zopakovali, ted uz je sice maly zdravy, ale presto jsme v peci neurolozky a to, ze jsme mela takovy uraz, jsem se dovedela az po trech tydnech stravenych v porodnici. Nastesti aspon detsky doktor Kasak byl takovy, ze mi povolil v poslednim tydnu navstevy, protoze jsme se tam psychycky sesypala. Uz jsme sice 7 mesicu od porodu, ale porad to mam v zivych myslenkach a preji si, aby druhe dite prislo na svet prirozenou cestou, coz se mi mozna ale nesplni, protoze diky urazu bych mela jit druhe dite cisarskym rezem take. Ted otazka, jestli to druhe taky budu moct mit. :-( Misa
Předchozí