A hojte maminky budoucí maminky,tuto stránku jsem navštěvovala již tehotenctvi a vzdi jsem se hrozila a přemýšlela kam jen půjdu rodit,Proto jsem Volila Prostějov ale po první nasteve v tehotenctvi jsem okamžitě změnila svůj názor,protože přístup jakej se tam jednalo s maminám bylo děsivé i v tom nejvysim stadyju 38 týden jsem musela hupsnout na kozu z které jsem následně nemohla slist a mrskala se tam jako kapr a to se nepříjemná sestra určitě dobře bavila,nepomohla čučela , nehledě že vyšetření bylo bolestivé a posléze jsem začala krvácet.
A hned večer se rozhodl náš chlapeček Matěj se narodit zvolili jsme v Olomouc Fakultní Nemocnici 15.8.2007 v 8,30 hod .ráno.
A spokojenost která se slovy nedá popsat a proto vřele doporučuji rodit v Olomouci!!A také moc děkuji veškerému personálu kterej se o nás a Matěje staral -rodil jak ZAKINKA,tak i Porodní asistentka,i trošku mrzutý doktor.A na šestinedělí sesricky Ok-i ty co by člověk odsoudil za svojí arogantnost ve finále děkoval ,že mamku podržela a povzbudila ,když ze začátku není mléčko nebo se děťátko nechce přisát tak jak ma pomohla atd..JÁ jako náročná osoba-MÁMA na všechno doporučuji.
Maminy nezapomeňte že všechno je o Lidech a já -my chtěla ten nejlepší presonal.
Opatrujte se a hodně zdaru při vybyrani nemocnice!!!!
Přejí Máma 29 let -Alena a Syn MAtěj táta Vlastík
Předchozí