Ahojík holčiny Tak jsem dneska dostala MS. A víte že mě to nějak ani netrápí? Asi už to opravdu vzdávám, tenhle měsíc jsem si dokonce nevzpoměla na Těhu-test. Až teď když jsem v nabídce stránek najela na Vás. Prolistovala jsem si stránky neplodnost.cz a tam jsem narazila na odkaz na Gennet. Je to tam docela zajímavý. Zjistila jsem že mám asi sekundární neplodnost a dokonce mi poradili co pro začátek můžu udělat. Zatím jsem se jenom vyptávala a řekla si že počkám do zimy a pak to budu řešit radikálně. Musím říct, že tím teď trpí víc můj manžel protože když jsem doma řekla že bych chtěla ještě jednou chovat naše malinký miminko tak mi na to odpověděl že neví proč to nejde a že až půjdu k doktorce tak půjde se mnou a nechá si znovu udělat spermiogram. Myslím že je to pro mě velká podpora-hlavně psychická. Tak mi napište jak jste na tom papa Janina
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.