Rodila jsem pred sesti lety.Byla jsem spokojena s por.asistentkou Sonou.Ale nelibilo se mi chovani sester na od.sestinedeli a v prubehu tehotenstvi jsem si prolezela na rizikovem.A z doktoru tam byl dr.Novak-spokojenost,mohla jsem se ho zeptat na cokoli a vzdy byl ochoten odpovedet!Dr.Houbal-Hruza a des!!!Po jeho vysetreni jsem myslela ze porodim v tom 30tt.Nyni mam termin zacatkem rijna-a kdyz jsem videla minuly tyden dr.Houbala na porodnim myslela jsem ze me odvezou:(((Jak je mozne ze takovy dr.jeste muze pusobit???Dobre dr. si nechate ujit--napr.dr.NOVAK,VRANA a dr.Houbala si tam nechavate?Me nezajima,ze je to kapacita ve svem oboru,ma byt i kapacita v lidskem chovani a pristupu!Nejsem sama kdo si na nej stezuje.Jsem z Vyskova a znam tu dost maminek,ktere nemaji pekneho slova na nej.Takze to neni jedna pani povidala,ale vlastni zkusenost.Bohuzel dost neprijemna.Jeho vysetreni se rovna porodnim bolestem a ty reci u toho!Mam k nemu chodit do poradny a jima me hruza!!!A jestli prijedu rodit a budu ho mit u porodu tak potes.Muzu jej odmitnout?V tom pripade na me asi cely personal bude nastvany co?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.