Před měsícem jsem v této porodnici porodila syna Jakuba. Musím i zde poděkovat dr.Vackové a porodní asistentce Šťastné,které nám pomohly při jeho přichodu na svět. Během porodu si opravdu nemůžu na nic stěžovat. Skvělá péče i podpora. Opravdu milý přístup. Díky nim jsem určitě snášela porod líp:)Šestinedělí bylo také ok co se týká péče o mne a o miminko,vysvětlení,věcí nebo i jídla. Ale jak tu psala jedna maminka,tak některé starší sestry jsou nepříjemné nebo neochotné. Taky jsem se tam s tím setkala. Ale to člověk brzy hodí za hlavu.Ostatní jsou milé,ochotné a velmi sympatické. Prostředí se mi líbilo. Je pravda,že plínky nebo vložky dávaji jen první den,ale to zas takový problém není. Myslím,že o tom to není. Opravdu hodně záleží na lidech. Naopak ohledně krmení,přebalování,koupání bylo vše ok. Na miminka jsou k dispozici oblečky a nejsou oprané jak jsem tu někde četla. I péče o mne co se týká výměny povlečení nebo tak bylo skvěle. Vaří tam i dobře a mají výborné kafíčko:):) Až budu rodit podruhé a budu mít příležitost,tak určitě zde budu rodit znova. Všude se asi něco najde,ale zde se mi nestalo nic co by mne odradilo od toho rodit tu znovu.
Předchozí