Přidat odpověď
Moje hodinka nastala, tak jsem tu :o)))
Pavlí, to teda držím všechny palce,aby na Vojtíka opravdu něco nevlezlo! Už se nám to jaro opravdu začíná probouzet, tak doufám, že i všechny choroby půjdou do háje!
Držte se a buďte fit, abyste mohli tu zrádnou mandli zničit!
Terezka opravdu hezky povídá,ve srovnání s Barunkou teda mnohem líp :) Barunka začala včera říkat "r", sice ve slově,kde "r" vůbec není, ale aspoň snad přišlana ten fígl,co musí s tím jazykem dělat :) Co Vy? Vím, že jsme to tu už rozebíraly, ale nevím,jek je to dlouho, tak se ptám - co dětičky a "r" a "ř"?
Terka opravdu sama ještě neťape, přiznám se, že teď už mě to ani netrápí. Jen mi štve okolí a jeho věčné dotazy,jakojestli je to normální a jestli je Terezka zdravá a v pořádku. Já vím, 99% stejně starých dětí už dávno ťape po svých,ale Terezka mě přesvedčila, že nožičky má v pořádku, tak jí nechci nutit. O minulém víkendu se nám na návštěvě postavila uprostřed obýváku a šla :), udělala pár kroků, zjistila, že se nedrží žádného prstu, tak si zase sedla. Všechno to má nějak zpomalené a přehozené tím, že vůbec nelezla. Dokáže jít i za ruku s Barunkou, ta by jí přece neudržela :) Takže si myslím, že prostě potřebuje jen ten pocit jistoty a doufám, že ho brzy překoná :o) Terezka je prostě hodn+ opatrná, říkám si, že se v životě ještě naběhá, ale jasně,už bych si moc přála, aby běžela :o)
Tak krásný víkend a hlavně zdravíčko!
Předchozí