| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Nemocnice s poliklinikou ve Vyškově

Ahoj Zuzko a díky za bleskurychlou odpověď. Tak jsem dnes ráno absolvovala záznam a bylo to v poho. Hned u dveří se mě PA zeptala, jestli jdu jen na záznam nebo i do poradny, tak jsem řekla, že jen na záznam, a pak jsem se asi hodinu natáčela, protože malá samozřejmě chrupčila. Tak jsem jen přes to mléčné sklo sledovala Houbala, jak se producíruje přes sály tam a zpět (jeho postavu bych poznala i přes 3 mléčná skla a na 100 metrů) a "hledá oběť". Já jsem to teda nebyla a utvrdila jsem se v tom, že ani nebudu. Abych pravdu řekla, tak jsem minulý týden v poradně nějak špatně poslouchala a jen si pamatuju, že sestra říkala, že mi v porodnici natočí záznam a pak něco o lékaři, který bude mít zrovna službu. Ale nevím, jestli to bylo, že mě ten lékař zároveň vyšetří nebo jen že mi ten záznam zhodnotí. No prostě zrovna to nejdůležitější jsem zasklila. Ale i když v pondělí dostanu spucunk, jakto že nemám vyšetření, klidně to svému dr. vysvětlím. Tak uvidíme. Dneska před vchodem jsem potkala známou, která ve Vy 2x rodila a říkala, že i při porodu odmítla, aby se v ní "každý hrabal" a řekla to přímo primářovi a měla klid. Neříkám, že jsem absolutně proti vyšetřování, ale myslím, že 1x týdně to bohatě stačí a to zvládne můj gynekolog. A u porodu zase stačí porodní asistentka, když průběžně kontroluje stav a taky si nemusí sáhnout každý kolemjdoucí. Já jsem to tak zažila v Brně, za celou dobu mě vyšetřovala jen PA, doktorka mě jen šila po porodu. I za těch pár hodin si člověk stihne k jedné osobě utvořit jakýsi vztah a je to úplně jiné, než kdyby při každém střídání služeb se při vyšetření vystřídali další 3 lidé.
Teď už jsem víc zabrousila k porodu,ale všechno souvisí se vším. Ozvu se, jak jsem dopadla v pondělí.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.