Rodila jsem v Hradecké nemocnici celkem třikrát. Poprvé už v roce 1978. V té době hrůza. Absolutní neinformovanost. Podruhé v roce 1988 na plánovaného císaře. Po tomto porodu jsem měla velké potíže a bolesti. Otřesnou zkušeností pro mne byl samovolný potrat před dvěma lety. Tehdy mi v pátek sdělil Mudr.Hodík,na konci 3 tího měsíce těhotenství, že dítěti netluče srdce. Měla jsem přijít v pondělí na kyretáž. V sobotu jsem měla velké bolesti a jela znovu do nemocnice. Tam mi doktorka Rousková sdělila, že dítě je živé a těhotenství se pokusí udržovat. Byla jsem hospitalizována, Celou sobotu a neděli mě nechali v velikých bolestech. Nakonec mi v neděli večer po ultrazvuku ta samá lékařka sdělila, že skutečně je dítě mrtvé a že bolesti mám zřejmě k potratu. Bolestmi jsem nemohla vydržet. Nakonec jsem udělala to co mi není vůbec vlastní. Stěžovala jsem si a přiznávám, že dost hystericky. Nakonec jsem v 8 hod. večer dostala uklidňující injekci. Ráno jsem samovolně potratila. Po této trumatizující zkušenosti jsem měla jít na konci února 2004 rodit opět na plánovaný císařský řez. Měla jsem veliké obavy. Ty se však vůbec nenaplnili. 25.2. jsem se hlásila na porodním sále. Jednali se mnou moc hezky. Čekání na operaci jsem strávila na intenzivní péči. Na porodním sále se mi představil personál. Vše proběhlo bez potíží a narodila se mi zdravá holčička. Po porodu jsem byla hned druhý den v pořádku a po čtyřech dnech jsem šla domů. Chtěla bych všem z porodnice moc poděkovat.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.