Ahojky holky, Jani,to jsi mě trochu uklidnila s tím železem,že se moc u vás nedává.Já se ho taky právě bála-Ferdík má zácpu sám o sobě a ještě železo:-(.A bílí jsme oba jak sýry:-).
Jituš,to jsi byla pilná jako včelička.Taky mě čekají okna-tady i v novém bytě.To si štrejchnu:-).Ale elán mi nechybí,to sluníčko dělá svoje!! To jsi se měla prima,na kafíčku,já se taky už viděla s pár děvčaty z Rodinky a bylo to moc fajn!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.