Milé nastávájící maminky,ráda bych vám napsala své zkušenosti s touto porodnicí.Rodila jsem zde dvakrát,ale v celkovék kontekstu jsem ráda,že mám dvě zdravé dcery.Úplně ideální to tady není,ale je pravda,že sestřičky na oddělení šestinedělí se starají a jsou citlivé ve svém jednání k maminkám.Horší je to s některýma sestrama na novorozeneckém oddělení.Já jsem zde rodila v roce 2002 a tenkrát tam byly spíše starší sestry,některé místo toho,aby pomohly,tak spíše znervózňovaly.Já jsem se však nedala a řekla jsem jim svoje.Pak byly jiné a snažily se.Na druhou stranu-mají toho hodně.Druhou dceru jsem zde porodila minulý rok.Opět ženské setřičky byly hodné a vnímavé.Sestry z novorozeneckého jsou sice snaživé,ale některé byly hrozné.
Co se týká porodu druhé dcery-málem jsem jí porodila na WC,upozorňovala jsem personál na inenzivní stahy a to před mým manželem,ale jakoby neslyšely.Nakonec mi bylo řečeno,že jsem nic neřekla.Dcera se narodila se vším všudy za 1,5 hodiny.Copak maminka může ovlivnit délku porodu?
Rada na závěr-nenechte sebou manipulovat,když už tam budete rodit.Držím vám všem palce.Hana Juřičková
Předchozí