Čau Zuzi, nechci to s tou kritikou zase tak přehánět. S někým si člověk zkrátka po lidské stránce nemusí sednout, i kdyby se rozkrájel. Případně se dotyčnému, který je jinak v pohodě, strefíš do blbý nálady (což není omluva) a konflikt je na světě. Možná i v mém případě se dr. Nazarčuk snažil o uvolnění atmosféry, ale já jsem to v danou chvíli jaksi nepochopila. Aspoň že na to šití jsem spala. Kdyby měl mít ještě nějaké komentáře, tak by došlo možná i na nějakou slovní přestřelku :-) Je to přesně jak píšeš - chlap by z pozice "nikdy nerodícího tvora" měl mít k ženě přirozenou úctu a nezlehčovat její prožitky u porodu. Teď s odstupem času je mi to samozřejmě ukradený a důležitý je pro mě jen ten zdravý prcek. Jen by mě potešilo, kdyby si pánové vzali kritiku k srdci a přistupovali k rodičkám s větším respektem. Bohužel ale jak se říká, starýho psa novým kouskům nenaučíš...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.