| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Nemocnice s poliklinikou ve Vyškově

Ahoj Zuzko, tak pokračuju ve svém seriálu o poradně a záznamech atd. Dnes jsem byla v poradně a už v čekárně jsem zaslechla, že můj pan dr. má příští týden dovču, tak ve mě hrklo. Došlo mi, že to už mě s posleddníma poradnama odlifrujou na PS (teď jsem ve 37 tt.)a že se prostě budu muset Houbalovi vyhnout. Máš pravdu, co by člověk nepřekousl kvůli těm našim zlatíčkům, ale já prostě některých zážitků radši zůstanu ušetřena. A protože to dopadlo přesně podle očekávání, poslali mě už na příští týden do poradny na sál, tak jsem se prostě zeptala, co když chci rodit v Brně. Pan doktor řekl, že to záleží jen na mě, ale ať příští týden prostě někam na sál dorazím, aby mi udělali poradnu a usmíval se u toho. Tak mi spadl veliký kámen ze srdce. Původně jsem to o Brně chtěla nějak obejít a vůbec to nerozebírat, ale nakonec jsem si řekla "líná huba, holé neštěstí" a je to v pohodě. Teď už jen ve čt na záznam tady ve Vyškově a příští týden tradá do Brna. Jen abych do té doby neporodila, už mám poslíčky a pěkně mě pobolívá v tříslech. Poprvé jsem se do Brna jen objednala do poradny a o 2 dny jsem to předběhla. Uvidíme.
Ještě k těm chlapům - gynekologům. Já myslím, že pro ně už je to taková rutina a když kvůli tomu tak dlouho studovali, mají dojem, že se umí do nás rodiček vžít a vůbec si nepřipouští, že ten vlastní zážitek jim prostě chybí. Ale když víš, že existují výjimky, jako třeba dr. Vašíček, a je jich víc, vždycky tě takový Houbal vytočí (pokud zrovna nemá dobrou náladu). Na druhou stranu některé ženy doktorky se zas chovají necitlivě právě proto, že si říkají, co ta ženská vyvádí, když jsem to přežila já, přežije to každá. Nebo se na nich někdo nepěkně podepsal, tak si to vybíjejí dál, ale to asi ne. No prostě si moc nevybereš, jestli chlap nebo ženská, ale můžeš si prostě v tu danou chvíli vybrat a chtít jiného dr., a to je to nejdůležitější. Ale já to taky zatím zvládám pouze teoreticky, protože v praxi jsem se tomu zatím vždycky vyhnula. I když si myslím, že pokud bych neměla šílenýma bolestma zakalený myšlení, tak bych to prostě udělala.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.