Ahojky, asi máte pravdu-jenom mě to trošku urazilo. Člověk kterej ani neví o co tady jde a nezná tento typ trápení mě dokáže naštvat. Až si jednou něčím podobným projde pak ať soudí. Jinak zpět k nám. Mám po MS a snažím se dál. V pátek jsem objednaná k doktorce tak uvidím co mi holka řekne novýho. Měla bych teď snad už začít brát jiné léky. Uvidím-každopádně vám to napíšu. Chtěla bych taky aby si manžel nechal udělat spermiogram, ale to je zatím ve hvězdách-nehce si asi pochroumat ego.
Teď z jiného soudku, švagrová zrovna leží na porodním sále a snaží se dostat ven mojí první neteř (asi-víme to jen z UZ) V sobotu jí praskla plodová voda a až včera večer se jí to pořádně rozjelo, každopádně v tuto chvíli rodí 18 hodin (když to počítám od prvních velkých kontrakcí). Takže pro mě ohromná změna v myšlenkách-jsem s ní a rodím s ní. Nějak to prožívám, ale je to změna, protože už nemyslím na moje otěhotnění ale na to jak jí to dopadne a jak na tom bude ta malá po porodu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.