Takhle to vidí odborný plicař - viz. citace z Jirkova článku, který je vložený v diskuzi. Mně Věro silně připadá, že Vás opravdu zajímá pouze a jedině zdraví populace jako celku. A proto očkovat hlava nehlava, že jo? Ale co když to odnese zrovna moje dítě? To už je Vám jedno? Milá dámo, já jsem rodič a já si za své dítě budu rozhodovat! A pokud vím, že se u nás v rodině vyskytovaly komplikace v rámci očkování TBC, rozhodně mně nestačí ujištění hygienika, že se u našeho dítěte "zkusí" očkování proti TBC - a pokud bude mít komplikace, tak už se dál očkovat nebude! Co je to za hloupost? To mám dát v šanc celoživotní imunitu svého miminka, jen aby se zkusilo? To tedy ne! I kdybych si u toho měla přihlásit trvalý pobyt do Německa, abyste mně dali pokoj!
a čtěte:
"Jak ale profesor Křepela vysvětlil, živá vakcína si ponechává zbytkovou virulenci, která bývá příčinou různých vedlejších reakcí. Mezi nejzávažnější patří komplikace kostí a kloubů, které se vyskytují u dětí očkovaných v novorozeneckém období. U dětí s vrozeným defektem imunity hrozí generalizace infekce s možným letálním koncem."
Letální konec, je vám to jasné, proč své dítě v porodnici očkovat nehodlám? A nebo jste spřaženec farmaceutických firem a za každé naočkované dítě máte provizi?
Předchozí