Před třemi roky jsem rodila svého druhého syna. Vždycky jsem byla zdravá a i těhotenství probíhalo úplně normálně. Byl to můj druhý porod a první šel úplně hladce. Kája se rodil úplně normálně a za 4 hodiny byl na světě. Po porodu placenty jsem ale začala silně krvácet. Pmatuju si jen jak začali všichni kolem mě běhat a jak se mi točila hlava. Probrala jsem se druhý den na JIPce a pan primář z ARA mi řekl, že mě gynekologové zachránili život. Vím, že podobné zážitky má jen málo žen, ale kdybych rodila doma, nebo v nějakém porodním domě asi bych už nebyla mezi živými.Jsem svým lékařům moc vděčná a to, jak některé z Vás nasazují na doktory mi přijde hrozně nespravedlivé. Ahoj Saša
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.