| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Porod doma v Čechách (v Praze)

Lukáši,
děkuji za odpověď, já už se naštěstí do porodnice nechystám, mám dvě děti ( jedno ještě miminko ) a víc již, především ze zdravotních důvodů mít nebudu. Moje otázky byly teoretické, nevěděla jsem, že začnu zase nové kolo diskusí.Psala jsem to hlavně proto, že mě zajímalo, co by se asi stalo, kdybych se tenkrát rozhodla rodit doma s tím, že těhotenství je v pořádku. Nakonec jsem byla opravdu ráda, že jsem byla na sále v dosahu lékařské pomoci. Ale již večer mi bylo úplně dobře a miminku taky a museli jsme být v nemocnici celý týden jen proto, že " se pouští sedmý den ". Kdybych ještě někdy měla rodit, uvítala bych porod v porodnici, ale s tím, že můžu kdykoliv potom odejít domů a být pod dohledem PA a pediatra ambulantně. V porodnici jsem byla dvakrát,pokaždé jinde a pokaždé jsem měla pocit, že jsem naprosto nesvéprávný idiot. Divím se, že mi svěřili děti domů :o))).Myslím si, že to je hlavní důvod, proč maminky nechtějí do porodnice a preferují jiné alternativy. V jiných zdravotnických zařízeních se ke mně chovají jako ke svéprávné bytosti, čím to asi je ?? Není to osobní, s Vámi jsem se asi nesetkala.
Zdraví Eva

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.