Milá sestro Aničko. Tolik ráda bych se zúčastnila Vašich cvičících hodin, neboť mám o Vašich pokrokových metodách samé pozitivní a krásné reference. Všude to doporučují, na internetu i v Ordinaci Růžovce. Potom budu mít krásně pohyblivé miminko a co teprve ta pevná vazba a harmonický vztah mezi mnou a tím parchantem.Můj rodinný rozpočet je bohužel tak festovní, kolikrát mě nezbývá ani na cigarety a alkohol, že bych Vám byla tisícekrát vděčná, kdyby jste mě od toho blbýho poplatku osvobodila, vím, že to pochopíte, jste také matka. Děkuji za vstřícnost.Maminka Samanta.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.