| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Prečo (ne)očkovať proti TBC v pôrodnici

Milý Usámo,zaplaťbůh se neočkuje proti pohlavním chorobám, protože to už by byl vrchol - to byste mně tedy už předem předjímala, že budu spát s Rusem a ten mně nakazí, ano? Nechte mně soudružko aspoň tu svobodu si rozhodovat, s kým budu mít - a jestli vůbec budu mít - pohlavní styk (můžu taky chtít odejít do řádu a potom by bylo očkování proti čemukoliv pohlavnímu absurdní). A dříve než znovu spustíte své kolo statistiky nepodložených argumentů, zkuste mně úplně rozumně odpovědět na tuto otázku: JAK JE MOŽNÉ, ŽE V NĚMECKU, KDE SE PROTI TBC POVINNĚ NEOČKUJE A JE TAM BĚŽENCU VÍC NEŽ U NÁS, JE VÝSKYT TBC NIŽŠÍ? Pokud mně tady toto naprosto rozumně zodpovíte, bud uvažovat o tom, že máte ještě jakous takous schopnost samostatného myšlení.
To Daniela: Ono je to proto, že dorůstají generace lidí, kteří byli v zahraničí a na rozdíl od totalitních vykopávek, které sedí na postech hygieniků (spíš hygieniček), ví, že leccos jde i jinak a líp a rozhodně nejsou spokojeni s tím, že jim někdo nařídí, že to nebo se MUSÍ, když do toho jdou peníze z jejich pojištění aniž by jim zároveň byli schopni logicky podložit, proč se to musí. A přitom já jim přece nepředepisuju, jak se mají chovat a co si mají nechat očkovat a co ne a s kým mají spát. Tak proč to chtějí nařozovat oni mně? Já si přece po přečtení statistik, příbalových letáků i kontrole očkovacích kalendářů a očkovací povinnosti v jiných zemích dokážu poměrně adekvátně spočítat, které očkování je dobré a které ne. Ke svému dětskému lékaři si samozřejmě také půjdu pro radu a on na mne vahou své osobnosti může působit, abych nechala očkovat ještě i něco dalšího. Ovšem pokud to jde - jako v porodnicích - pouze metodou nucení a zastrašování nepodloženými fakty, tak ať se jdou vycpat. O jejich "odborné" erudici si v tomto případě myslím svoje - tj.žádnou nemají.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.