Kvůli zdravotním komplikacím mi moje gynekoložka doporučila rodit ve specializované porodnici. Praha byla plná a na objednání bylo pozdě. Padla volba na Klaudiánku. Hledala jsem si tedy informace, abych věděla "do čeho jdu". Po přečtení zážitků mamin tady na stránkách jsem byla zděšená a brala to tak, že holt porod bude "nutné zlo"...
Porodnici jsme si byli s manželem prohlédnout a byli jsme příjemně překvapeni jak prostředím, tak i personálem, který byl velmi příjemný. Moje obavy se částečně rozplynuly. Přesto jsme jeli k porodu se smíšenými pocity a musím říct, že jsem byla znovu příjemně překvapená.
Celou dobu se o mě starala porodní asistentka paní nebo slečna Markéta Červená, která byla naprosto úžasná. Její přístup byl kamarádský a nápomocný, prostě byla skvělá. Do ničeho nás (manžel byl u porodu) nenutila a s kolegyní nás zvolna vedla k tomu vytouženému konci. Je pravda, že sloužící pan doktor Mário Šmehil zprvu nebudil moc důvěry, ale odvedl svou práci precizně a na výbornou. Každý jsme zkrátka jiný a nepadneme hned druhému do oka, ne?
Takže až budu příště rodit, Mladá Boleslav je pro mě jasná volba!!! :o))
Předchozí