Zdravím všechny budoucí maminky a je mi trochu líto, že vás odradím, ale člověk nerodí každý den a tak by měl mít co možná nejlepší vzpomínky a ty Havířovská porodnice nenabízí. Já rodila v roce 97 a už nikdy. Nejsem sebevrah. Sestřičky vám dávají jasně najevo, jak je obtěžujete, když k ránu konečně sestřička uznala, že se blíží porod, řekla jen, vemte si ručník a pojďte za mnou, žádné křeslo, žádná opora....NIC: Když mě na chodbě chytly další stahy, vynadala mi, ať jsem ticho že v pokojích spí maminky s dětma. V předpokoji šílený přístup nepřestal, jediné štěstí bylo, že dcera byla rychle venku, ale i tak po porodu mi dali nějaký prášek, nikdo vám neřekl proč ho máte brát, jestli se něco stalo apod. Až na druhý den mi jedna normální sestřička vysvětlila, že jsem měla křeče a vysokou horečku, tak proto. Čtvrtý den ze mě začaly padat šíleně velké krvavé guly, na ultrazvuku zjistili. že jsem špatně vyčištěnám, takže injekce na rozpouštění a čekalo se. Jsem ráda, že injekce zabraly, sice jsme tam zůstaly déle kvůli mě, ale kdyby mě měli čistit byly by jsme tam ještě dýl. Právě jsem v 7 měsíci těhotenství a do Havířova mě nikdo nedostane, i kdyby mi zaplatili. Jdu do Ostravy-vítkovic a pokud tam nebbude místo, tak do Frýdku, věřím že to tam bude lepší než v Havířově. A manžel mi to jen schvaluje, plně se mnou souhlasí. Až to budu mít i podruhé za sebou, budu moct srovnat a pak Vám určitě napíšu srovnání s jinou porodnicí. Zdravím
Předchozí