Ahoj Leni a Roni. V pátek jsem byla u doktorky, napsala mi Clomhexin k tý Proveře co mám. Nějak jsem přestala věřit na zázraky, už jsem i zapoměla že jsem od včerejška měla tu Proveru brát, začala jsem jí brát ode dneška. Mám i nadiktovaný povinný sex-jenže je v tom háček, manžel je už týden pryč a týden ještě bude. Musíme si počkat na další měsíc. Už přemýšlím i nad tím že bych se na všechno vykašlala-ale když se sama sebe ptám jestli to má cenu tak si pochopitelně odpovím že TO MÁ CENU!!!! Opravdu mi to za trápení stojí. Depresema naštěstí už pár dní netrpín-možná proto že se mi stýská po manželovi.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.