Vzhledem k tomu, že já sama jsem před porodem hledala co nejvíce aktuálních informací, píšu čerstvé zprávy: Na Bulovce jsem porodila 9.9. 2007 a přesto, že je přístup porodnice poněkud rigidnější než v loňském roce /kdy jsem tam rodila koncem července/ - nebylo mj. možné rodit na porodní stoličce - jsem byla spokojená; přístup všech zaměstnanců, s nimiž jsem se setkala, byl nejen profesionální ale i lidský. Zejména bych chtěla pochválit porodní asistentku - snad sl. Winternitzovou - s níž jsme porod absolvovali, a pak personál novorozeneckého oddělení - včetně obou lékařek, s nimiž jsem se setkala. K apelu na kvalitu a kvantitu poskytované stravy nezbývá než se připojit.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.