Hano, z Vašich předchozích příspěvků jsem pochopil, že jste zdravotnice. Zarazil mě Váš návrh vyšetřovat imunitu v porodnici. Co si myslíte, že u čtyř denního miminka naleznete za imunitní systém? Ten se vyvýjí až do třetího roku věku. Pak se nechají vyšetření provést. Pokud to umíte dříve, zřejmě Vás čeká Nobelova cena a přijměte moje blahopřání!
K vašemu číslu 0,01% generalizované BCG reakce: při ročníku 100 000 dětí to znamená 10 dětí. Uf. A výskyt TBC? Kdy byl v Čechách poslední případ u dítěte do tří let? Válečné ročníky? A kdy byl v Německu, kde se neočkuje? A proč v Německu nemají také generalizovanou BCG reakci? Co jim ji exportovat? Myslíte, že by nám za to dali nějakou tvrdou měnu, nebo by nás hnali klackem?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.