Ahoj holky, ....my zatím jen čekáme na ty výsledky z genetiky a urologa. Samozřejmě také na moje výsledky. Doufám, že já budu v pořádku a že budeme moci uvažovat o IVF či něčem jiném (v pondělí se snad dozvím více). Snad se tam najde alespoň jedna spermie. Hani, ty jdeš na první ICSI?? A kde to absolvuješ? Můžeš mi napsat, jak to všechno probíhá? My chodíme do Gennetu v Praze. Roni, nebuď smutná, ono to přijde. Já už jsem taky lepší. Musím být silná, abych mohla tu svojí drahou polovičku více podpořit (bude to hodně potřebovat). Podívej se ven z okna a řekni si, že je dneska krásný slunečný den. Lenka
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.