Já jsem sice nevyděla všechna 6-ti nedělí,ale tam kde jsem byla ja byly 2 3lůžkové pokoje spojené se 2 sprchama a jedním umyvadlem.Takže jakoby na 1 pokoj 1 sprcha.Záchody byli 2 na celou část cca 8až 10pokojů.Tam ta čistota byla horší.Ale na to že jsem tam byla 14dní,tak snad jen 2*jsem se musela vratit,protože bylo obsazeno.Také tam jsou nadstandarty a ty chodily do sprchy a na záchod do "svého".Já ale můžu říct,že jsem byla ráda za sprchu na pokoji,protože je dobré se pokaždé potřebě vysprchovat a v noci mi bylo někdy po kojení horko a potila jsem se,tak jsem se taky hned mohla vysprchovat a nemusela jsem nikam chodit.A tak to dělala většina maminek. Oddělení je tam ale víc a každé je prý jiné. Míša
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.