| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Úvahy o otcovství

Asi jsem z jiný planety nebo co... ale on ještě funguje princip opičí tlupy, kde se samičky točí vždy jen kolem nejsilnějšího samce, co umí nejvíc řvát a ostatní maskulina v tlupě zpacifikuje dobře mířenou ranou? Proboha, Sosane, to cos napsal ve své "chlapské radě" myslíš opravdu vážně? Pochopila bych, kdyby tvé názory vyznával patnáctiletý puberťák, ale od dospělého člověka mě to docela překvapuje.
Představ si, že mě na mém budoucím manželovi snad ze všeho nejvíc "imponuje" to, že je citlivý, něžný, milující; že nedělá trapná a laciná chlapácká gesta, protože takových týpků jsem si v mladším věku užila až dost. Jeden mne dokázal zkopat okovanou botou do ledvin tak, že jsem tři týdny močila krev, druhý mne honil v opilosti po bytě s nožem... etc. etc.
Jsem opravdu ráda, že existují muži jako Maary nebo můj přítel, protože ve světě plném "Sosanů" bych nejspíš musela zůstat stará panna...:o)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.