| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Nemocnice s poliklinikou Mělník

Rodila jsem v cervenci na Melniku a nemohu si stezovat, ale... Vsichni mi stale tvrdili, ze jeste kontrakce nemam, spatne snasim bolest a coze budu delat, az ty kontrakce prijdou (je fakt, ze to mohlo byt i proto, ze jim me bylo lito, pak mi to rikala jedna MUDr., ale ja si prisla jak hysterka). No zkratim to: kontrakce jsem samozrejme mela, ale krizove a ten jejich monitor je proste neukazoval. Takze mi nakonec primar protrhl vodu, pichl opiat (uz nikdy bych si ho pichnout nenechala,ale nikdo se me neptal). Bolest stale velka a monitor stale nic. Nakonec jsem zacala rodit ve "spanku" (po opiatu jsem mezi kontrakcema upadala do podivneho stavu, kdy jsem nevnimala), pribehla z vedlejsi mistnosti PA a MUDr. (pak mi rekly, ze si zrovna domlouvaly kapacky, ze nemam kontrakce a nemuzu porodit:-) a behem jednoho zatlaceni byla mala venku. Druha doba porodni 1,5 minuty, ja jim dam, ze nemam kontrakce!!!:-)

Plusy: sestricky na zenskem jsou uplne uzasne, doktori jsou taky skveli a vubec nemuzu potvrdit to, ze pan primar je odmereny, ke mne se choval moc mile, hladil me po ruce a poslouchal, co rikam:-) Jelikoz jsem tam pred porodem tyden lezela asi v 6. mesici, docela jsem si je uzila.
- neni pravda, ze se rodi klasicky, ja rodila na tom novem kresle a nebylo to v leze na zadech:-)
- PA nas nechala v klidu s manzelem, zadne dlouhe monitorovani, jen si vzdy poslechla, tu prinesla polstar, tu poradila jinou polohu nebp nabidla sprchu, prose tohle bylo super

Vytky: malou mi nechteli dat hned po porodu, ale az druhy den
- o prilozeni po porodu jsem si musela rikat a divili se, ze se stejne neprisaje (a prisala:-), na bricho mi ji vubec nedali... otazka je, co bylo tim, ze jsem rodila tak, jak jsem rodila
- jedna detska sestra je neuveritelna... k cemu prirovnat a neurazit ono zvire?:-) Byla arogantni, jeji rady byly k nicemu (doma denne koupat, mydlit, nechodit tak 14 dni po porodu vubec ven a spousta dalsich, na otazku, zda by mi zkontrolovala, zda je mala spravne prisata, se mi dostalo odpovedi, ze nevi, ze to musim vedet sama, rekla mi, ze na kycle mam jet co nejdriv a pak me ortoped rekl, ze takhle brzy nic neuvidi...), chovala se mile pouze v pritomnosti manzela. Bohuzel tam byla skoro cely muj pobyt, na konci prisly i jine a to bylo uuuplne o necem jinem, poradily, ukazaly i k diteti se chovaly uplne jinak!!!
- mozna by se detska doktorka mohla prvne zeptat, nez mi zacne tvrdit, ze mala je nedonosena (datove to vyslo o 1 den, jinak by byla v terminu:-) a ze bude mit asi problemy s prisavanim a kojenim (vedela jsem, ze se prisala hned na sale :-)

Takze shrnuto: na Melniku je mozno spousta veci, ale casto si o ne musite rict, tj. musite o nich vedet.Chovani personalu vetsinou vyborne, ale jako vsude se najde nekdo, kdo vam to zneprijemni... Podruhe bych tam rodila znovu, ale byla bych jeste obezretnejsi (zadne opiaty, rict si o malou hned apod.).

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.