Zdravím, jsem v 7týdnu (třetí těhotenství), začala jsem špinit a pak i krvácet, okamžitě odjezd na pohotovost. V nemocnici jsem strávila 5 dní a hlavně mi kladli na srdce,abych se šetřila, nic netahala, žádný sport a sex (to se moc nelíbilo manželovi :)) Dostávala jsem vitaminy a ascorutin a progestan a to užívám i doma, doplnuji vit C a kys listovou a snažím se chovat zodpovědně a opravdu se nepřetěžovat, zároven však funkovat (máme dva kluky 3 a 2 roky). Po prvotním šoku z krvácení mě osobně pomohlo, když jsem připustila, že to nemusí dopadnout dobře, může to znít divně, ale mě se ulevilo. prostě jsou jen dvě možnosti a abych pravdu řekla, pokud to má nějak dopadnout, tak to tak dopadne a je to dobře, mělo to tak být, i když tomu třeba nerozumím a bolí to a hlavně to není moje vina. Taky si myslím, že tělo částečně samo pozná, když není pro mimčo příhodný čas a zachová se podle toho. Přesto všechno doufám, že mimčo donosím a budeme se z něj za pár měsíců těšit a přeji to i všem vám, které to přožíváte, trápíte se tím a zraňuje vás to. Držím palce, až se ty naše žížalátka drží, moc se na vás těšíme...
Předchozí