Rodila jsem u Mulacu 29.8.07. Prijeli jsme rano kolem pul sedme a trosku jsme se rafli dole na ambulanci a na recepci, jelikoz se nam jaksi nikdo nechtel venovat. Ale pritel to nakonec zaridil a tak se nas ujaly sestricky na ambulanci. No chvilema jsme premysleli, ze snad odjedem, ale mela jsem bolesti uz 4 hodiny a byla jsem rada, ze jsme v nemocnici a hlavne jsem chtela rodit zde, ze je to tu takove komornejsi. Po trictvrte hodiny vyplnovani papiru jsem se prevlekla do pyzama a vyvezli nas do tretiho patra na porodnici.
Prijeti uzasne a hned se nam ulevilo. A po celou dobu az do samotneho porodu bylo cele osazenstvo uzasne a ja jim plne duverovala. Lekari, porodni asistentka i ostatni byli moc mili a prijemni a muzu rici, ze takhle uzasnou peci jsem si nedovedla ani predstavit. Rodit k Mulacum bych sla okamzite zas.
Ale poporodni pece me pomerne zklamala. Z pohledu prvorodicky tedy rozhodne. Cekala jsem, ze me nauci kojit a vubec se mi budou nejak venovat. Ale uceni kojeni bylo formou nasilneho prikladani a co sestricka to nova metoda a jiny nazor. Chybela mi alespon minimalni koncepce pece o pacientky. Ale jinak byly sestricky velmi ochotne a mile. S druhym mimiskem se tam rada vydam znovu, jelikoz uz nebudu potrebovat poradit, jako jsem to potrebovala ted. :-)
Předchozí