Milá Mišulko.Co vím určitě,v HK se chdí domů 3.den po porodu,přesněji řečeno po 72h.Nástřih hráze standartně určitě nedělají, mám kamarádku co rodila poprvé a je bez nástřihu.Ostatní myslím záleží na domluvě.Já rodila císařským řezem,tak to je trochu jiné.Zkus se tam dojít podívat a zeptat se na místě.Ukážou ti i porodní sály.Doporučuji nejdříve zavolat,aby na tebe měli čas.Měj se a jestli budeš rodit v HK,tak ať se ti líbí,mě se tam líbilo.Magda Přeju šťastnou volbu porodnice a zdravé mimi
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.