| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Gynekologicko-porodnická klinika, 1. LF UK a VFN

Dobrý den pane doktore, je moc fajn,že se účastníte této diskuse. Momentálně čekám své druhé miminko a již od začátku těhotenství mám starosti s tím, kam půjdu rodit. Prvně jsem rodila - hádejte, kde? - u Apolináře. A můžu Vám říci jen jedno - ve chvíli, kdy máte pocit, že Vám rvou vnitřnosti z těla zaživa na nějaké nejlepší výsledky v porodnosti ČR úplně kašlete. Stačilo by Vám vlídné slovo, někdo, kdo by se Vám - byť 10 minut - věnoval. Za celou noc, co jsem byla na hekárně (od cca 22 hod do 9 hod do rána) se na mne nepřišel nikdo podívat či se zeptat jak se cítím, zda něco nepotřebuji. Celou noc jsem prochodila z pokoje na umývárny (chci jen upozornit, že neprobíhal žádný porod a na "hekárně jsem byla jen já a jedna spící nastávající maminka). Okolo 9 hod po kontrole jsem se šla připravit na porod - holení, klystýr, bylo mi opravdu jedno co se mnou dělají, dokonce - považte - jsem za tu "pozornost" byla vděčná. Pak mě přikurtovali na porodní stůl, napojili na monitor a ponechali nahou osudu. Bylo mi zima, měla jsem žízeň, bolesti, cítila jsem se poníženě, že tam ležím nahá s roztaženýma nohama a nemohla jsem se ani pohnout. K vlastnímu porodu došlo okolo 10.30 a do té doby se na mne přišla porodní asistentka podívat jen 2x a jednou se slovy, že číst snad umím a tak jsem si mohla někde přečíst, že porod bolí. Po porodu mě zase paní doktorka strašila rakovinou a křičela na mě při šití ať sebou neškubu, že mi to umrtvila a nemůžu tudíž nic cítit (mimo prvních dvou stehů jsem cítila všech dalších 7). Teď, po sedmi letech se na to dívám už bez výraznějších emocí, ale přece jen mi přebehne mráz po zádech. Tyto vzpomínky na porod byly také jediným důvodem, proč jsem tam dlouho otálela s druhým těhotenstvím a možná by k tomu ani nedošlo, kdyby neselhala antikoncepce (k velké radosti manžela a dcery). Takže teď řeším dilema, kde rodit. Možná, kdybych si byla 100% jistá, že u Vás přímo, neváhala bych s Apolinářem. Mějte se krásně.
P.S. péče na poporodním oddělení byla bezvadná.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.