poprvé pohlaď za mě svou Ivanku. Tvůj příspěvěk mě zaujal asi pro to že je nejčerstvější. Jsem z Holíča (ale jsem češka) a pracuji v Břeclavi a teď jsem zrovna v 10 tt, ale vím že čas uteče jako voda a brzy tu bude porod. Pomalu se rozhoduji zda bude lepší rodit v Hodoníně nebo Břeclavi. Podle dotazníku který tu je vyplněný se mi více zamlouval Hodonín, pouze jedna věc mě odrazovala. A to je pan primář Kopecký, chodila jsem k němu do ambulance dva roky a nikdy jsem nedostala na otázku žádnou uspokojující odpověď. Snažili jsme se totiž o miminko dva roky. Ale abych se vrátila zpět k tématu. Podle příspěvků které tu čtu od Vás již maminek je břeclavská nemocnice mnohem lepší. Takže moc děkuji. Chtěla bych se ale na něco zeptat. Chtěla bych prožít co nejpřirozonější porod, bez jakýchkoliv zásahu tj. holení, klystýr, nebo nástřih. Podle mě je totiž nástřih hráze tou největší hloupostí! Zamezit roztržení samotným nástřihem.. nelogické! A jestli skutečně tyto metody jsou dobrovolné na přání pacientky?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.