Dobrý den!
Asi by si to mělo přečíst více milenek.Rozvrácíte rodinu, kde jsou malé děti. Jak by bylo Vám, kdyby jste byla na místě jeho manželky? To, co jste prožila v dětství je smutné, ale ani já to neměla s medem, ale je to pryč a změnit se to nedá. Vím jaké to jsou pocity, ale nevíte, co prožívá někdo, komu se rozpadá manželství, kde jsou malé děti. Krásné dětství a budoucnost dětí se někam ztratila. Nevíte co je to beznaděj a strach z toho jak to bude dál. Úzkost je všude, kde se podívám. Nejvíce bolí pohled na děti a to, že nebudou vyrůstat v celé rodině a výčitky z toho, že jsem jim tohle i když jsem moc chtěla, neuměla dát.Věřte tomu, že to u srdce bolí hodně. Co je na tom tak krásného, že je ženatý- asi ni v dnešní době to přece není žádná překážka, ale proč by jste si měla nad tít lámat hlavu, vy děti nemáte, ale jednou je budete mít a může se Vám stát to stejné. Příjde jiná, mladá, svobodná a Vy se ocitnete ve stejné situaci a proti tomu se opravdu bojovat nedá. Zamyslete se prosím, jestli to opravdu stojí za to. Jedna z tech, které bojují proti něčemu, co je předem prohrané
Předchozí