Právě jsem se opravdu od srdce pousmála. Jako asi každý rodiče, kteří zatouží po dítěti i my jsme si mysleli, že se to musí povést na poprvé:-))! Ihned v prvním měsíci co jsme přestala brát hormonální antikoncepci jsme si do foroty koupila jeden těhotenecký test. Po tom co se mi v sobotu nedostavila menstruace v očekávanou ranní hodinu ihned jsem se rozhodla test použít. Byla jsem hrozně nedočkavá a taky hrozně zklamaná, když se po 5 minutách objevil pouze jediný proužek. Avšak v úterý stále nic! Rozhodla jsem se zajit ke své lékařce, aby mě prohlédla, jesli nejsem náhodou "nemocná" :-)). Lékařka konstatovala, že jsme naprosto v pořádku a že jsme blázen, když jsme si myslela, že první den by byl test pozitivní. Zkusila proto udělat test znovu. Po 15 minutách jsem nevěřila svým uším i očím :-)). TEST BYL POZITIVNÍ :-))
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.