Ali diky moc za vysvetlenie.Aj ja som meranim a pozorovanim zistila, ze islo asi o anovulacny cyklus.Nezaznamenala som zato obdobie ani ziadny hlien a dostavila sa mi uz aj MS. Teraz vsak neviem ako to mat brat, ci to 2 dnove spinenie bola mensia( 2 dnova) MS, tak potom normalna (5 dnova)MS sa mi dostavila po 25 dnoch, alebo to nemam povazovat za MS, potom mi prisla az po 38 dnoch.Potom spineni mi BT stupala a dosiahla az 37 st,potom zacala klesat a prisla MS.No nic, asi sa uz nebudem tym zatazovat.Len by ma zaujimalo ci sa anovulacny cyklus moze prejavovat tak ako som popisovala?Kupila som si v lekarni vitaminy na podporu tehotenstva, obsahuju kys.listovu, vit.E, tak verim, ze coskoro pomozu:))Moze mat na to vsetko vplyv rybi tuk?Zistili mi vysoky cholesterol(asi zdedeny)a doporucila mi doktorka jest rybi tuk v tabletkach.BT budem merat i nadalej(som zatial novacik),sledovat hlien a snazit sa:))OV prebieha ked BT dosiahne najvyssej hodnoty?Ked zaznamenam uz 37 st, tak OV bola pred touto teplotou a uz je zbytocne sa snazit?
Dakujem za vsetky prispevky.Naozaj mi pomahaju.
Ahoj Lubica
Předchozí