Na blinkani pri umele vyzive u miminka mi pomahalo, pokud jsem varila synovi, a ted s dcerou mam stejny problem, odvar z litru vody a polevkovou lzici ovesnych vlocek,nechala jsem vlocky povarit a pak je zcedila. Z toho jsem pak pripravovala nutrilon. Syn prestal blinkat a ted se spravilo zazivani i me dceri. U meho syna jsem zkousela pouzivat Nutriton k zahustovani mleka, ale moc mu to nepomahalo a bylo to i dost drahe. Pred lety mi to poradila jedna detska pediatricka v Brne a vyplatilo se. Ted ziji v USA a mam Similac, coz je jejich umele detske mleko a ma 4 mesicni dcera ublinkavala a tak jsem ji zacala ten samy odvar varit take a uz neblinkame. Ted jsme se vratili z dovolene z CZ a nemohli jsme prevest dostatek Similacu v letadle, takze jsme museli na 5 tydnu zmenit stravu v CZ, davali jsme nutrilon, a kdyz jsme se vratili zpet do USA, tak jsme museli nazpet k Similacu. Dcera to zvladla skvele, zadne problemy s prdiky, ci s blinkanim, i kdyz po narozeni jsme s tim meli dost velke problemy. Doufam, ze tento typ pomuze maminkam, ktere byli bezradne, jako jsem kdysi byla ja.
Kjara
Předchozí