Dne 3.8.2007 se mi narodila krásná a zdravá holčička. DĚKUJI porodní asistentce p.TRETEROVÉ a Mudr.MAŘÁKOVÉ a sestřičkám za skvělý a rychlý porod, mám skvělé vzpomínky na svůj druhý porod.První před dvěma roky byl delší a trošku těžší, ale i tenkrát byli všichni moc hodní a moc mi pomohli hlavně prim. Žižlavský díky němu jsem se i chvílemi zasmála, moc mi tenkrát jako prvorodičce pomohl vše zvládnout.Na oddělení šestinedělí jsou sice hliníkové příbory, ale přístup sestřiček ženských byl výborný. Ze sestřiček dětských se skláním nad p. MLÁDKOVOU za neuvěřitelný přístup k dětem, moc díky u prvního miminka nám pomohla moc z kojením bez ní bychme to nezvládli. Na závěr bych chtěla říct, že jsem byla spokojená a nešla bych určitě rodit jinam, podruhé jsem si opravdu druhý porod užila. MOCKRÁT DĚKUJI VŠEM !!!!!!!!!!!!!!!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.