Rodili jsme loni 25.5. v motolské porodnici.Když jsme odcházeli domů,říkala jsem paní doktorce,že určitě napíši svůj názor na toto zařízení.Nějak nám to uteklo,ale určitě jsem nazapoměla.Tímto se omlouvám za opoždění.Určitě mohu tuto nem.jen doporučit.Profesionální a hlavně lidský přístup k rodičkám i dětem je na prvním místě.I přes veliký nápor rodiček neztráceli úsměv na tváři a vše potřebné v klidu vysvětlili.Dokonce nikdy nezapomenu,když Honzík byl hlavičkou už skoro venku a usmyslel si,že si chrupne,dvě sestřičky ho začali šimrat a pošťuchovat aby ho vzbudili.(To nebudu raději srovnávat s dcerou v Berouně).A šití bylo tak dobré,že jsem se zbavila obtíží mající po 1.porodu.A určitě-nebojte se mediků.Měla jsem je před i u porodu.Lékaři na ně dostatečně dohlíží.Opravdu mohu s čistým svědomím motol jen doporučit a to také často dělám i ústně.Přeji vám maminy zdravé dětičky a poté pevné nervy :-)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.