| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Gynekologicko-porodnická klinika, 1. LF UK a Fakultní nemocnice Na Bulovce

I když šlo o mé první těhotenství, gynekologicko-porodnickou kliniku na Bulovce jsem měla možnost poznat poměrně dobře. Od 30. týdne jsem navštěvovala rizikovou poradnu pana doktora Dvořáka. Už tam jsem byla příjemně překvapená neuvěřitelně milým chováním sestřičky i pana doktora. Ve 34. týdnu jsem byla hospitalizovaná s podezřením na peeklampsii. Porodnice i všechna lůžková oddělení v té době praskala ve švech, a tak jsem ležela na pooperačním. Trochu jsem se bála, abych si před porodem nezkazila z této porodnice dojem. Ale zcela zbytečně. I když se všichni lékaři, sestřičky a porodní asistentky nezastavili, nikdy nechyběl milý úsměv a velice lidský přístup. A to jsem díky všem vyšetřením a monitorům byla jak na porodních sálech tak třeba na odd. šestinedělí. K lékařské péči nemůžu mít také jedinou námitku, setkala jsem se jenom se samými profesionály. Sestřičky na pooperačním mě hlídali jako oko v hlavě. Hlavně bych chtěla poděkovat panu doktoru Záhumenskému. Nejen, že ve mně vzbudil velkou důvěru jako odborník na svém místě, ale právě svým lidským přístupem mi vrátil optimismus ve chvílích, kdy jsem se bála, jak celé moje těhotenství a porod vůbec dopadne.

Naše Kačenka se nakonec sama rozhodla přijít na svět o 3 týdny dříve 30.7.2007. Porod i přes mé problémy s vysokým tlakem proběhl hladce a nikdy by mě nenapadlo, že dnes můžu s úsměvem říct, že to byl úžasný zážitek, na který budu vždycky ráda vzpomínat. Moc proto děkujeme celému týmu porodních asistentek a lékařů porodnice, protože právě oni na tom mají neoddiskutovatelnou zásluhu.

Stejně tak chceme poděkovat všem sestřičkám z odd. šestinedělí. Sama jsem živým důkazem toho, že rozjitřené hormony po porodu umí dělat divy a sestřičky to nemají vždycky jednoduché. Jediné, co bych odd. šestinedělí vytkla - jako prvorodička, bych byla uvítala větší pomoc s kojením a s malou. Bylo to takové hození neplavce do vody. Na druhou stranu možná díky tomu jsme hned po příchodu domů všechno zvládali dobře bez zbytečné paniky a zaváhání.

Bulovku můžu všem budoucím maminkám, které vybírají porodnici, s čistým svědomím doporučit. Druhé mimčo, které plánujeme, bych chtěla porodit zase tam.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.